De Velleperdonderdagen komen er weer aan!

Gepubliceerd op 14 juli 2024 om 20:26

Het is al even juli, en dat betekent dat de Velleperdonderdagen weer voor de deur staan! Ook dit jaar pakken wij weer uit met groot terras en live muziek. We stellen de line-up graag aan je voor:

25 juli: Trio SoNice

Op donderdag 25 juli speelt bij ons het trio SoNice. Dit inmiddels bekende trio zingt een mix van heerlijke dansnummers, tot de echte Hollandse meezingers. Een gevarieerd repertoire met voor ieder wat wils.

1 augustus: SoNice

Onze vrienden van SoNice komen een week later gewoon weer bij ons terug, en nemen nog een hele bende muzikanten mee! Op donderdag 1 augustus speelt de complete coverband SoNice.
Deze formatie biedt garantie tot dansen, stilstaan is geen optie.

8 augustus: D-Six

Op de laatste Velleperdonderdag van dit jaar hebben wij voor de muzikale invulling de hulp ingeroepen van coverband D-Six. Zij onderscheiden zich met een zeer veelzijdig repertoire dat enthousiast wordt uitgevoerd door de ervaren bandleden. Herkenbare muziek van alle tijden.

Met de muziek zit het wel goed. Nu het weer nog. Ook aan ons enthousiasme zal het dit jaar niet liggen, we hebben er dan ook weer heel veel zin in!

Op alle Velleperdonderdagen is ons terras geopend vanaf 12:00 uur. De bands starten alledrie de dagen om 15:00 uur. En zoals altijd is de entree gratis!

Zien we jullie daar? Zet jezelf dan op aanwezig bij onze Facebook-events, en nodig vooral al je bekenden uit om lekker mee te komen.

Graag tot een van de drie Velleperdonderdagen!

Met vriendelijke groet,
Het team van Café d'Oranjeboom

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.